Vi väntar igen

Denna sida handlar om vår väg till en lite större familj. Här sammanställer vi våra förhoppningar, funderingar och förväntningar. Förra gången adopterade vi från Kina. Om det blir Kina denna gången också får framtiden utvisa. Fram tills vi har bestämt oss följer jag processen i Kina. Det vore gott att få åka dit igen och få ett syskon. Välkomna.

Thursday, November 02, 2006

I väntan på oktober månads matchning

Uhh, nu har vi väntat länge nog. Varje morgon hoppas jag att CCAA har uppdaterat sin hemsida. Vill ju så gärna veta till och med vilket datum de har matchat ansökningar med barn. Under året har vi vant oss vid att detta händer runt den 25 i månaden. Men nu är det redan ny månad.

Snittet dagar som matchas per månad har under det senaste året varit 12 dagar och i så fall skulle matchningen inkludera inloggade tom den 22 augusti. I september matchades 18 dagar vilket skulle medföra ljuva 28 augusti. Men det är bara en lek med siffror för CCAA loggar inte ansökningarna jämt fördelat mellan dagarna. Vi har ingen information om hur många ansökningar CCAA har loggat in per dag eller hur många barn som matchas per månad. Man kan bara se trender från s.k. polls som görs på stora adoptionsbloggarna världen över (visst är tekniken en välsignelse – hör någon något i USA/Holland/Spanien/Australien så vet världen det inom någon minut). Från dessa polls kan man se att det nog finns många som har LID den 24 augusti. Att det i fjor är ungefär lika många inloggade mellan den 24 – 31 augusti som mellan den 1 september till 7 oktober.

Det är inte lätt att veta när det är vår tur – och hur knäpp kommer jag att vara när det nästan är vår tur?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home