Vi väntar igen

Denna sida handlar om vår väg till en lite större familj. Här sammanställer vi våra förhoppningar, funderingar och förväntningar. Förra gången adopterade vi från Kina. Om det blir Kina denna gången också får framtiden utvisa. Fram tills vi har bestämt oss följer jag processen i Kina. Det vore gott att få åka dit igen och få ett syskon. Välkomna.

Monday, March 05, 2007

Nya barnbesked?

Nu har adoptionsorganisationerna utanför Sverige börjat ringa ut sina barnbesked. CCAA har inte uppdaterat sin hemsida, men sista LID denna månad sägs vara den 24 oktober.

Vårt barnbesked kommer nog inte förrän i början av maj eftersom vecka 43, 24-28 och den 31 oktober 2005 loggades många ansökningar in. Men nu känns det i alla fall nära.

Det finns rykten om att familjer med LID 31 oktober har fått barnbesked. Det har hänt tidigare att CCAA har gett BB till familjer med senare LID än det som CCAA redovisar som brytdatum, dessa familjer har ofta lång tid mellan att ansökan skickats till Kina tills de loggas i Kina. Som jämförelse skickades vår ansökan till Kina den 20 oktober och därefter loggar CCAA in vår ansökan den 9 november.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home